Tornado I EM!

Årets absolutte beste prestasjon,i Sentrum Kickboxing, er uten tvil Sahands enestående prestasjon i EM

I år ble han endelig tatt ut til landslaget i Kickboxing, og hans debut var EM i Bilbao Spania. Hele Sentrum Kickboxing var veldig spente på hvordan han ville klare seg. Vi vet jo alle hvilket enormt høyt nivå han ligger på, og mange av oss har fått føle dette på kroppen.

Vi fikk alle ferten av edelt metall.

Og det gikk slik vi hadde trodd og håpet på: I første kamp dominerte Sahand og hadde full kontroll i ringen – det ble en meget overbevisende seier.

Sahand 1

 

I semifinalen møtte Sahand den rutinerte Spanske fighteren Saul Tejada. Sahand tok føringen fra start, og spanjolen slet mer og mer utover i rundene.  Tejada gikk i gulvet flere ganger og måtte tilslutt ta telling. Sahand eide ringen og Spania måtte luske slukøret tilbake til sitt eget hjørne med et tap 3-0

Sahand 2

Sahand var i finalen, og alle var helt i ekstase!

Finalen var en meget spennende kamp. Det viste seg etterhvert at verdens beste kickboxer, i sin klasse, Iknaz Sayfullin gjorde det for vanskelig for Sahand til å dra i land gullet, og etter en jevn kamp måtte Sahand se seg slått. Men det nesten utenkelige hadde skjedd:I sin debut hadde Sahand bevist for verden at han er allerede er en fighter i verdensklasse. Sølv i EM, I en alder av 21 år er en enorm prestasjon, og Sentrum Kickboxing er utrolig stolte av å ha en fighter av et slikt kaliber som Sahand. Gratulerer så mye, og vi gleder oss til tiden fremover! Stay awesome!

HURRRAAA!!

_MG_5442 _MG_5470 _MG_6999 _MG_6975 _MG_5567 _MG_5560 _MG_5558 _MG_5556 _MG_5518 _MG_7041 _MG_5292 _MG_5345 _MG_5391 _MG_5394 Sahand 1