Tren Kickboxing i Oslo med oss

Nybegynnerparti for kickboxing i Oslo

Ønsker du å trene kickboxing i Oslo? Vi holder til i store lyse lokaler 15 minutters gangvei fra Oslo S. Du trenger ikke noe erfaring med kickboxing fra før – på våre nybegynnerkurs starter vi helt fra bunnen av. Det er få sporter som får deg i form like raskt som kickboxing, og det er få sporter som får deg i like god form som kickboxing.

Etter ca. et halvt år kan man velge om man vil i tillegg gå på andre timer eller fortsette på samme parti. Så snart man man har skaffet alt man trenger av utstyr kan man også stille på sparringstimene sammen med alle øvrige nivåer.

Klikk her for å se på den seneste timeplanen.

Vi er ca 12 trenere og assistenter som driver timene, og klubben har timer hver dag fra klokken 1700-2130. Flere av trenerne er selv utøvere eller har vært utøvere, dvs går eller har gått kamper i kickboxing. I klubben har vi flere norgesmestere, vinnere av Norges Cup’en samt flere internasjonale pallplasseringer. Klubbens hovedtrener, Lars Erik Sandlie med 3. DAN, har ca. 25 års erfaring innenfor kickboxing og er blant annet norgesmester en rekke ganger.

Klikk her for å lese om våre instruktører.

Møt opp på trening å bli med på en gratis prøvetime. Du kan melde deg inn i klubben direkte i våre lokaler, eller du kan fylle ut skjemaet under hvis du ønsker.

Pris for voksne
420 kr/måned

Pris for ungdom
375 kr/måned, inkludert velkomstpakke med utstyr

Betaling
Autogiro per måned, 6 måneder bindingstid

Medlemskapet inkluderer også klubbkontingent, treningsavgift samt kontigent i Norges Kickboxingforbund. Vi har normalt stengt ved høytider, dersom ikke annet er avtalt.

Meld deg på for å trene Kickboxing i Oslo her!

Error: Contact form not found.