Vanlige spørsmål

Jeg er ungdom, kan jeg trene hos dere?
Ja! Velkommen til oss. Vi har en ungdomsgruppe. De trener to ganger i uka med trenere som er dyktige. Det er veldig gøy. Juniorer kan også konkurere. Hos oss har vi flere juniorer som konkurerer og som gjør det bra i NorgesCupen og NM. Noen av Ungdommene er med på trening med seniorene etterhvert.

Kan jeg begynne midt i året/sesongen eller må jeg vente til et nytt nybegynnerkurs starter?
Alle er velkomen alltid! Du kan godt begynne midt i et nybegynnerkurs, de andre vil kunne litt mer enn deg, men det går alltid bra. Nybegynnerkursene starter i august og januar og varer et halvt år.

Når kan jeg komme og trene?
Dersom du ikke er medlem og vil prøve kickboxing kan du stille opp i nybegynnerpartiet og bli med på en gratis prøvetime. Snakk med treneren før timen og si ifra at du blir med. Sjekk timeplanen for når Nybegynnepartiet har trening.

Hva trenger jeg av utstyr til trening?
Vanlig treningstøy holder lenge, shorts eller joggebukse. Vi har en del utstyr som kan lånes dersom det er behov for det i starten. Eget utstyr må man skaffe selv etterhvert. Vi selger utstyr til rabaterte priser.

Jeg har trent kampsport mer enn 1/2 år før og vil prøve kickboxing. Må jeg gå nybegynnerpartiet?
Dersom du har er faring med kampsport og du tror du kan gå rett til mer avanserte timer kan du stille opp i Videregående 1 timene. Etter timen kan vi i fellesskap vurdere om du passer bedre i mer eller mindre avanserte timer. Se timeplanen her for å sjekke når Videregående 1 trener.

Kan jeg trene flere stilarter?
Hos oss er det én pris for å bli medlem. Som medlem kan man være med på alle timer, nybegynnere kan kun være med på timer som er tilpasset dem. Vi kjører som regel en time av gangen sånn at du ikke vil gå glipp av noen timer.

Hva slags utstyr trenger jeg for sparring?
Du trenger tannbeskytter, boksehansker, hjelm, susp (begge kjønn), legg- og fotbeskytter. Damer trenger i tillegg brystbeskytter. Alt uststyr går å kjøpe på klubben, og vi tar både kort og kontant.