NC runde 3 i Bergen

Dette var årets siste og avgjørende Norgescup for 2019 sesongen, og Sentrum kickboxing stilte med to utøvere; @Fabian Rindahl og @Marianne Hong Sanderud.

Hovedtrener Lars Erik Sandlie er sykemeldt etter en omfattende nakkeoperasjon og hadde dessverre ikke mulighet til å ta turen til Bergen. Heldigvis fikk vi denne gangen god hjelp av Sør Odal kickboxing klubb, de bidro med et sterkt mannskap og hjalp til med både coaching, organisering og oppvarming.

Fabian bestod gullmerke til fullkontakt, og er nå klar for junior ring. Han bestod også bronsemerket i K1 og kjempet seg til sølv i lettkontakt i klassen Ungdom herrer -47kg.

Marianne deltok i Musical forms og Kick light, og tok gull i begge stilartene. Hun fikk også sølv i lettkontakt i klassen senior damer -60kg. Medaljefangsten i helgen ble bestående av: 1 gullmerke fullkontakt 1 bronsemerke K1 2 sølv lettkontakt 1 gull kick light 1 gull musical forms.

Med dette sikret Marianne og Fabian seg to sammenlagtseire i to forskjellige stilarter hver. Tusen takk for en fantastisk Norgescup i Bergen, og tusen takk til @Sør Odal kickboxing klubb som sørget for strålende oppfølging av utøverne våre!