Medlem

Her kan du bli medlem hos Sentrum Kickboxingklubb.

Betalingsbetingelser for ungdom og voksen

Det er 6 måneder bindingstid, deretter 1 måneds oppsigelsestid. Medlemskapet inkluderer også klubbkontingent, treningsavgift samt kontingent i Norges Kickboxingforbund. Vi har normalt stengt ved høytider, dersom ikke annet er avtalt. Første gangen du melder deg inn vil du bli belastet etter hvor mange dager som gjenstår i den aktuelle måneden. Deretter vil kortet ditt vil bli trukket ved hver månedsskifte.

Betalingsbetingelser for barn

Kickboxingskole for barn er en engangskostnad. Medlemskapet har en bestemt varighet og gjelder en sesong av gangen. Høstsesonger avsluttes i desember like før jul, og vårsesonger i begynnelsen av juni. 

Bli medlem

Vi benytter et medlemssystem som heter Rubic. Priser er vist i tabellen under. Klikk på prisene for å kjøpe tilhørende aktivitetskort.

For å vise ditt aktivitetskort til treneren din, må du laste ned appen Rubic Connect. Der logger du inn med samme bruker som du opprettet for å kjøpe aktivitetskortet.

KickboxingGymKickboxing + Gym
Voksen 18 år eller mer500 kr/mnd
6 mnd bindingstid
1 mnd oppsigelsestid
400 kr/mnd
6 mnd bindingstid
1 mnd oppsigelsestid
720 kr/mnd
6 mnd bindingstid
1 mnd oppsigelsestid
Ungdom 11 – 17 år375 kr/mnd
6 mnd bindingstid
1 mnd oppsigelsestid
Barn 1 – 10 år990 kr/sesong
Engangsbeløp

Endre eller si opp betaling

Har du nytt betalkort eller ønsker å si opp medlemskapet hos oss? Gå til activity.rubic.no og finn frem til aktivitetskortet ditt. Der kan du trykke på de tre prikkene og gjøre endringene dine.

Eksempel: